Over ons

Garage Lavrijsen kan terugblikken op driekwarteeuw ervaring in de autosector. De garage-activiteiten werden opgestart in 1929. Twintig jaar later verscheen het DAF-logo aan de gevels. In 1962 werd Lavrijsen officieel verdeler voor het Franse Peugeot. Deze afdeling kreeg in 1979 een aparte showroom en werkplaats. In 2003 volgde een nieuw tintje volgens het Peugeot 'Blue-Box' principe. 

Garage Lavrijsen biedt een allesomvattende dienstverlening, vanaf de verkoop, over het onderhoud en eventuele herstelwerkzaamheden in de modern uitgeruste carrosserieafdeling. De garage beschikt ook over een eigen takeldienst.

Dit alles wordt omkaderd met een waaier financiële producten, verzekeringen en de verkoop van wisselstukken. Fleetklanten vinden bij ons alle mogelijke financiële oplossingen. Wij onderhouden ook goede relaties met de meeste leasemaatschappijen.
Wij laten ons opmerken door ons familiaal beleid, waarin u, onze klant, steeds centraal staat. Wij zijn een bedrijf met een 'hart', waar menselijke relaties en wederzijds respect nog als gouden waarden gelden.